HOW IT ALL BEGAN

De muziek van DISSOLVED beukt als een zondvloed uit je speakers! De Utrechtse formatie DISSOLVED maakt stevige rock met invloeden van metal en pop. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. De single “Ready to Rock” is het bekendste nummer. Ook in het nieuwe jaar gaat DISSOLVED weer zorgen voor totale gekte tijdens de clubtour en het festivalseizoen. Trek je zwarte T shirt en je kisten maar vast aan, want we gaan weer los!
DISSOLVED Live
DISSOLVED dendert al een flink aantal jaren door Nederland. Een live optreden staat garant voor feest. Frontman Ben zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Alexandra (bas) en Fabian (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee gitaristen Eric en Maarten (op gitaar) de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… je wordt meegevoerd in een allesverzengende orkaan van pure rock!!!

2015
In 2015 komt DISSOLVED met de nieuwe show en nieuwe nummers. Daarbij gaat DISSOLVED terug naar de basis: krachtige rock opzwepende ritmes en catchy refreinen.

Historie
Al sinds 2005 is DISSOLVED actief in de Nederlandse rock scene. De band is ontstaan uit verschillende Gooische bands. In 2005 verscheen de demo “Net op tijd”. Het album “Tegenwind” werd gepresenteerd in de IJsbreker in een uitverkochte grote zaal. Dat jaar speelde de band op Festivals als Cult en Tumult, Puddingpop.
Dissolved speelde verder op Hilversum Alive, in De Boerderij en als voorprogramma van Direct

In 2014 kwam Ben de band versterken en zijn de nieuwste nummers geschreven. De muziek is nu nog steviger, energieker en meer dan ooit een heerlijk opzwepend feest.