HOE HET ALLEMAAL BEGON

De muziek van DISSOLVED beukt als een zondvloed uit je speakers! De Utrechtse formatie DISSOLVED maakt stevige rock met invloeden van metal en pop. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. Trek je zwarte T shirt en je kisten maar vast aan, want we gaan weer los!
DISSOLVED Live
DISSOLVED dendert al een flink aantal jaren door Nederland. Een live optreden staat garant voor feest. We zwepen het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Alexandra (bas) en Fabian (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. De gitaristen Eric en Maarten brengen de melodie tot leven en als Lindsey de vocalen inzet is er geen ontkomen aan… je wordt meegevoerd in een allesverzengende orkaan van pure rock!!!

2019
DISSOLVED is terug naar de basis: krachtige rock opzwepende ritmes en catchy refreinen.

Historie
Al sinds 2005 is DISSOLVED actief in de Nederlandse rock scene. De band is ontstaan uit verschillende Gooische bands. In 2005 verscheen de demo “Net op tijd”. Het album “Tegenwind” werd gepresenteerd in de IJsbreker in een uitverkochte grote zaal. Dat jaar speelde de band op Festivals als Cult en Tumult, Puddingpop.
Dissolved speelde verder op Hilversum Alive, in De Boerderij en als voorprogramma van Direct

De muziek is nu nog steviger, energieker en meer dan ooit een heerlijk opzwepend feest.